Save the date: Symposium nieuwe wetgeving medische hulpmiddelen op 27 maart 2018

20-11-2017 NEN organiseert op 27 maart 2018 een symposium over de nieuwe wet- en regelgeving voor medische hulpmiddelen. Dit symposium is bedoeld voor zowel fabrikanten/leveranciers als ook zorginstellingen. De dag zal in het teken staan van de wijzigingen, wat deze betekenen voor de verschillende partijen en hoe hiermee om te gaan.

Eerder in 2017 organiseerde NEN een symposium over de nieuw wetgeving (MDR) voor medische hulpmiddelen. Destijds was de wet nog niet gepubliceerd. Die dag stond met name in het teken van informeren van partijen wat de stand van zaken was en welke wijzigingen er werden verwacht. Ook werden partijen bijgepraat over de stand van zaken. Het symposium in 2018 zal een verdieping zijn van het onderwerp. Leidend zijn vragen vanuit de sector.

Programmacommissie

Om de dag optimaal voor te bereiden is een programmacommissie opgericht. Deze commissie bestaat uit deskundigen die tegemoet kunnen komen aan de vragen die er leven. NEN zal samen met deze commissie een programma voorbereiden, welke binnenkort kenbaar wordt gemaakt. Meer informatie vindt u binnenkort op de NEN website, onder Evenementen.

Meer informatie

Voor vragen over deze dag en/of voor meer informatie kunt u contact opnemen met NEN Zorg & Welzijn, telelfoon 015 2 690 318 of e-mail advies.medisch@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Vragen over dit onderwerp?

Neem contact met ons op

(015) 2 690 318

zw@nen.nl

Meer Zorg & Welzijn