Symposium over nieuwe wetgeving IVDR en stand van zaken anno 2019

27-03-2019 Op 6 juni 2019 organiseert NEN een symposium over de nieuwe wet- en regelgeving voor In-vitro diagnostica (IVD). Het symposium is een tweede in de reeks hierover. Bij de eerste editie in 2018 werden de deelnemers geïnformeerd over de nieuwe wet en de wijzigingen t.o.v. de huidige wetgeving. Deze tweede editie staat in het teken van implementatie van de nieuwe wetgeving.

De dag is bedoeld om partijen in de keten met elkaar in contact te brengen, om uitwisseling van kennis en ervaring te bevorderen. Bent u werkzaam in een medisch laboratorium, fabrikant/leverancier van IVD’s, een keuringsinstelling en/of anderszins betrokken bij het onderwerp? Wees welkom!
Het symposium wordt georganiseerd om partijen handvatten te geven zodat partijen weten waar ze staan en wat ze moeten gaan doen om aan hun verplichtingen te voldoen.

Doel

NEN organiseert dit symposium om alle partijen op het gebied van In-vitro diagnostica, waaronder fabrikanten/leveranciers en ook medische laboratoria, bij elkaar te brengen. Deskundige sprekers lichten een aantal onderwerpen uit de IVDR toe. Daarnaast is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen. De dag is bedoeld om partijen in de keten met elkaar in contact te brengen, om uitwisseling van kennis en ervaring te bevorderen. Ook wordt de IVDR vanuit verschillende perspectieven belicht, om ook zo kennisuitwisseling in de keten te kunnen bevorderen.

De dag bestaat uit een plenair deel met presentaties en aansluitend vindt er een paneldiscussie plaats, waarbij deelnemers de mogelijkheid hebben vragen te stellen en in gesprek te gaan met de sprekers.

Voor wie?

Het symposium is bedoeld voor fabrikanten, leveranciers, professionele gebruikers (medische laboratoria), kwaliteitsmanagers, inkopers (logistieke inkoop), distributeurs, groothandels, drogisterijen, supermarkten, huisartsen en apothekers.

Om aan te melden voor dit symposium, ga naar de website van NEN Evenementen.

Meer informatie

Voor informatie over dit symposium: Saliha Lalout, consultant NEN Zorg & Welzijn, telefoon 015 2 690 431 of e-mail zw@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Vragen over dit onderwerp?

Neem contact met ons op

(015) 2 690 318

zw@nen.nl

Meer Zorg & Welzijn