Norm

Handbook Food safety for management systems

ISO/IEC 17021:2011 with ISO/TS 22003:2013

164,52

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 75
Commissie Voedselveiligheidsmanagement
Gepubliceerd op 15-05-2014
Taal Engels
Handboek - Voedselveiligheid managementsystemen - definieert de regels die gelden voor de controle en certificering van een managementsysteem voor de voedselveiligheid (FSM) om te voldoen aan de eisen van ISO 22000 (of andere sets van gespecificeerde FSMS eisen).

Het biedt ook de nodige informatie over de wijze hoe de certificering van de leverancier tot stand is gekomen.

Details

ICS-code 03.120.20
67.020
Nederlandse titel ISO/IEC 17021:2011 with ISO/TS 22003:2013
Engelse titel Food safety for management systems (ISO/IEC 17021:2011 with ISO/TS 22003:2013)

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen