Norm

ISO 11053:2009 en

Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Bepaling van cacaoboter equivalenten in melkchocolade

98,05

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 22
Commissie Plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Gepubliceerd op 01-09-2009
Taal Engels
This International Standard specifies a procedure for the detection and quantification of cocoa butter equivalents (CBEs) and milk fat (MF) in milk chocolate by triacylglycerol (TAG) profiling using high-resolution capillary gas-liquid chromatography (HR-GLC), and subsequent data evaluation by simple and partial leastsquares regression analysis. CBE admixtures can be detected at a minimum level of 0,5 g CBE/100 g milk chocolate and quantified at a level of 5 % mass fraction CBE addition to milk chocolate with a predicted error of 0,7 g CBE/100 g milk chocolate.

Details

ICS-code 67.190
67.200.10
Nederlandse titel Dierlijke en plantaardige vetten en oliën - Bepaling van cacaoboter equivalenten in melkchocolade
Engelse titel Vegetable fats and oils - Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen