Norm

ISO 12082:2006 en

Smeltkaas en smeltkaasproducten - Berekening van het gehalte aan toegevoegde citraatemulgatoren en verzuurders/pH-controllers, uitgedrukt als citroenzuur

31,57

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 2
Commissie Melk en zuivelproducten
Gepubliceerd op 15-11-2006
Taal Engels
This International Standard specifies a method for the calculation of the approximate content of added citrate emulsifying agents and acidifiers/pH-controlling agents, expressed as citric acid, in processed cheese and processed cheese products. The method is applicable to those processed cheeses and processed cheese products that contain no major ingredients with an appreciable content of citric acid, other than milk powder and/or whey powder.

Details

ICS-code 67.100.30
Nederlandse titel Smeltkaas en smeltkaasproducten - Berekening van het gehalte aan toegevoegde citraatemulgatoren en verzuurders/pH-controllers, uitgedrukt als citroenzuur
Engelse titel Processed cheese and processed cheese products - Calculation of the content of added citrate emulsifying agents and acidifiers/pH-controlling agents, expressed as citric acid
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen