Norm

ISO 15216-2:2019 en

Microbiologie van de voedselketen - Horizontale methode voor de detectie van het hepatitis A virus en norovirus in voedingsmiddelen met gebruik van realtime RT-PCR - Deel 2: Methode voor kwalititatieve bepaling

132,95 160,87 Incl BTW

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 40
Commissie Microbiologie van de voedselketen
Gepubliceerd op 01-07-2019
Taal Engels
ISO 15216-2 specifies a method for detection of hepatitis A virus (HAV) and norovirus genogroups I (GI) and II (GII), from test samples of foodstuffs [(soft fruit, leaf, stem and bulb vegetables, bottled water, bivalve molluscan shellfish (BMS)] or surfaces using real-time RT-PCR.This method is not validated for detection of the target viruses in other foodstuffs (including multi-component foodstuffs), or any other matrices, nor for the detection of other viruses in foodstuffs, surfaces or other matrices.

Details

ICS-code 07.100.30
Nederlandse titel Microbiologie van de voedselketen - Horizontale methode voor de detectie van het hepatitis A virus en norovirus in voedingsmiddelen met gebruik van realtime RT-PCR - Deel 2: Methode voor kwalititatieve bepaling
Engelse titel Microbiology of the food chain - Horizontal method for determination of hepatitis A virus and norovirus using real-time RT-PCR - Part 2: Method for detection
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen