Norm

ISO 21415-2:2006 en

Tarwe en tarwebloem - Glutengehalte - Deel 2: Vaststelling van natte gluten via mechanische weg

  • Deze norm is ingetrokken sinds 01-10-2015

53,43 58,24 Incl BTW

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 11
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 15-11-2006
Taal Engels
This part of ISO 21415 specifies a method for the determination of the wet gluten content of wheat flour (Triticum aestivum L. and Triticum durum Desf.) by mechanical means. This method is directly applicable to flour. It is also applicable to semolina and wheat after grinding, if their particle size distribution meets the specification given in Table B 1.

Details

ICS-code 67.060
Nederlandse titel Tarwe en tarwebloem - Glutengehalte - Deel 2: Vaststelling van natte gluten via mechanische weg
Engelse titel Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 2: Determination of wet gluten by mechanical means
Vervangt
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen