Norm

ISO 2386:2015 en

Verpakte kurk - Eerste bast, ruwe secundaire kurk, ingezamelde en verzamelde kurk, gebrande kurk, gekookt reproductiekurk, en ruw kurkafval - Bepaling van het vochtgehalte

31,57

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 2
Gepubliceerd op 01-08-2015
Taal Engels
ISO 2386 specifies a method for determination of the moisture content of packed cork, either virgin cork, raw reproduction cork, ramassage, gleanings, burnt cork, boiled reproduction cork or raw corkwaste.

Details

ICS-code 79.100
Nederlandse titel Verpakte kurk - Eerste bast, ruwe secundaire kurk, ingezamelde en verzamelde kurk, gebrande kurk, gekookt reproductiekurk, en ruw kurkafval - Bepaling van het vochtgehalte
Engelse titel Packed cork - Virgin cork, raw reproduction cork, ramassage, gleanings, burnt cork, boiled reproduction cork and raw corkwaste - Determination of moisture content
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen