Aanvulling

ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020 en

Microbiologie van de voedselketen - Horizontale methode voor de detectie, telling en serotypering van Salmonella - Deel 1: Detectie van Salmonella spp. - Amendment 1: Bredere range van incubatietemperaturen, wijziging van de status van bijlage D en correctie van de samenstelling van MSRV en SC

Optioneel verkrijgbaar met:

14,74 16,07 Incl BTW

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 11
Commissie Microbiologie van de voedselketen
Gepubliceerd op 01-03-2020
Taal Engels

Details

ICS-code 07.100.30
Nederlandse titel Microbiologie van de voedselketen - Horizontale methode voor de detectie, telling en serotypering van Salmonella - Deel 1: Detectie van Salmonella spp. - Amendment 1: Bredere range van incubatietemperaturen, wijziging van de status van bijlage D en correctie van de samenstelling van MSRV en SC
Engelse titel Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. - Amendment 1: Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC
Wijzigt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen