Aanvulling

ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020 en

Microbiologie van de voedselketen - Voorbereiding van monsters en bereiding van verdunningen voor microbiologisch onderzoek - Deel 3: Specifieke werkwijze voor de bereiding van vis en visproducten - Amendment 1: Monstervoorbereiding voor onbewerkte zeeslakken

Optioneel verkrijgbaar met:

14,74 16,07 Incl BTW

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 1
Commissie Microbiologie van de voedselketen
Gepubliceerd op 01-03-2020
Taal Engels

Details

ICS-code 07.100.30
Nederlandse titel Microbiologie van de voedselketen - Voorbereiding van monsters en bereiding van verdunningen voor microbiologisch onderzoek - Deel 3: Specifieke werkwijze voor de bereiding van vis en visproducten - Amendment 1: Monstervoorbereiding voor onbewerkte zeeslakken
Engelse titel Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products - Amendment 1: Sample preparation for raw marine gastropods
Wijzigt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen