Norm

ISO/DIS 19657:2016 en

Definities en technische criteria voor voedselingrediƫnten om als natuurlijk te worden beschouwd

  • Deze norm is niet direct leverbaar vanuit de NEN-shop.
    Wilt u dit product bestellen neemt u dan contact op met NEN-klantenservice: (015) 2 690 391 of klantenservice@nen.nl

Over deze norm

Status Ontwerp
Aantal pagina's 4
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 06-06-2016
Taal Engels
This part of ISO 13579 specifies classifications and designations in the methodology of energy efficiency evaluation of industrial furnaces and associated processing equipment (TPE) including energy efficiency in terms of exergy as well as enthalpy. This part of ISO 13579 does not apply to the following types of TPE: blast furnaces, basic oxygen furnaces, coke ovens; furnaces that generate gases to be used as fuel (including by-product gases); special atmosphere gas generators; industrial furnaces that are designed for chemical plants or petroleum plants; installations where heating or combustion is performed in an open space; installations that combust solid fuel; waste incinerators.

Details

ICS-code 67.040
Nederlandse titel Definities en technische criteria voor voedselingrediƫnten om als natuurlijk te worden beschouwd
Engelse titel Definitions and technical criteria for food ingredients to be considered as natural

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen