Norm

ISO/DIS 20976-1:2016 en

Microbiologie van de voedselketen - Richtlijnen voor het uitvoeren van challengetesten voor voedsel- en diervoederproducten - Deel 1: Challengetesten voor het onderzoek naar de groeipotentie, lag-tijd en maximale groeisnelheid

  • Deze norm is niet direct leverbaar vanuit de NEN-shop.
    Wilt u dit product bestellen neemt u dan contact op met NEN-klantenservice: (015) 2 690 391 of klantenservice@nen.nl

Over deze norm

Status Ontwerp
Aantal pagina's 30
Commissie Microbiologie van de voedselketen
Gepubliceerd op 10-08-2016
Taal Engels
This standard sets out the protocols for conducting microbiological challenge tests for growth studies on vegetative and spore-forming bacteria in the raw materials, intermediate or end-products.

Details

ICS-code 07.100.30
Nederlandse titel Microbiologie van de voedselketen - Richtlijnen voor het uitvoeren van challengetesten voor voedsel- en diervoederproducten - Deel 1: Challengetesten voor het onderzoek naar de groeipotentie, lag-tijd en maximale groeisnelheid
Engelse titel Microbiology of the food chain - Guidelines for conducting challenge tests of food and feed products - Part 1: Challenge tests to study the growth potential, lag time and the maximum growth rate

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen