Norm

ISO/DIS 26323:2008 en

Melk en melkproducten - Bepaling van de verzuringactiviteit van melkbacteriecultuur door continue meten van de pH

  • Deze norm is niet direct leverbaar vanuit de NEN-shop.
    Wilt u dit product bestellen neemt u dan contact op met NEN-klantenservice: (015) 2 690 391 of klantenservice@nen.nl

Over deze norm

Status Ontwerp
Aantal pagina's 19
Commissie Melk en zuivelproducten
Gepubliceerd op 25-03-2008
Taal Engels
This International Standard specifies a method for the measurement of the acidification activity of lactic acid bacteria by continuous measurement of pH1). The method is applicable to dairy starter cultures where these characteristic microorganisms are present.

Details

ICS-code 67.100.01
Nederlandse titel Melk en melkproducten - Bepaling van de verzuringactiviteit van melkbacteriecultuur door continue meten van de pH
Engelse titel Milk products - Determination of the acidification activity of dairy cultures by continuous pH measurement (CpH)

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen