Norm

ISO/DIS 5530-1:2011 en

Tarwebloem - Fysische eigenschappen van deeg - Deel 1: Bepaling van de waterabsorptie en reologische eigenschappen met een farinograaf

  • Deze norm is niet direct leverbaar vanuit de NEN-shop.
    Wilt u dit product bestellen neemt u dan contact op met NEN-klantenservice: (015) 2 690 391 of klantenservice@nen.nl

Over deze norm

Status Ontwerp
Aantal pagina's 24
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 14-03-2011
Taal Engels
This part of ISO 5530 specifies a method, using a farinograph, for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure, or by a constant dough mass procedure. The method is applicable to experimental and commercial flour from wheat (Triticum aestivum L.).

Details

ICS-code 67.060
Nederlandse titel Tarwebloem - Fysische eigenschappen van deeg - Deel 1: Bepaling van de waterabsorptie en reologische eigenschappen met een farinograaf
Engelse titel Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
Vervangt
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen