Norm

ISO/DIS 6579-1:2014 en

Microbiologie van de voedselketen - Horizontale methode voor de detectie, telling en serotypering van Salmonella - Deel 1: Horizontale methode voor de detectie van Salmonella spp.

  • Deze norm is niet direct leverbaar vanuit de NEN-shop.
    Wilt u dit product bestellen neemt u dan contact op met NEN-klantenservice: (015) 2 690 391 of klantenservice@nen.nl

Over deze norm

Status Ontwerp
Aantal pagina's 48
Commissie Microbiologie van de voedselketen
Gepubliceerd op 05-06-2014
Taal Engels
This International Standard specifies a horizontal method for the detection of Salmonella. Additional culture steps for the detection of Salmonella Typhi and Salmonella Paratyphi are specified in an Annex of this International Standard. Subject to the limitations discussed in the Introduction, this International Standard is applicable to: - products intended for human consumption and the feeding of animals; - environmental samples in the area of food production and food handling. - Samples from the primary production stage, such as animal faeces, dust, swabs. The selective enrichment medium for detection of Salmonella in samples from the primary production stage (MSRV) is intended for the detection of motile Salmonellae and is not appropriate for the detection of nonmotile Salmonellae and/or brilliant-green sensitive Salmonella strains.

Details

ICS-code 07.100.30
Nederlandse titel Microbiologie van de voedselketen - Horizontale methode voor de detectie, telling en serotypering van Salmonella - Deel 1: Horizontale methode voor de detectie van Salmonella spp.
Engelse titel Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Horizontal method for the detection of Salmonella spp.
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen