Norm

NEN 1335:1976 nl

Granen en graanprodukten - Boekweit, zetmeel en zetmeelprodukten bestemd voor menselijke consumptie - Bepaling van het asgehalte

  • Deze norm is ingetrokken sinds 01-04-1998

10,89

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 2
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-08-1976
Taal Nederlands
Deze norm beschrijft een methode voor de bepaling van het asgehalte van de volgende producten: a. ongemalen tarwe, rogge, haver, gerst, maïs en boekweit; b. maalproducten van tarwe, rogge, haver, gerst, maïs, rijst en boekweit van zodanige fijnheid dat alles zeef 1 mm-NEN 2560, ten minste 90% zeef 850 µ m-NEN 2560 en tenminste 50% zeef 500 µ m-NEN 2560 passeert; c. tarwemeel, roggemeel en zemelen; d. grove maalproducten, waartoe o.a. behoort grof gemalen rogge (meel voor zwart roggebrood); e. tot vlokken verwerkte producten, zoals havermout, gortmout, roggemout, gemengde mout, tarwevlokken en geplette tarwe; f. macaroni en overeenkomstige producten zoals spaghetti en noedels; g. alle zetmeelproducten; h. parelsago. De norm is uitsluitend van toepassing op de bovengenoemde producten, bestemd voor menselijke consumptie.

Details

ICS-code 67.060
Nederlandse titel Granen en graanprodukten - Boekweit, zetmeel en zetmeelprodukten bestemd voor menselijke consumptie - Bepaling van het asgehalte
Engelse titel Cereals and cereal products, buckwheat, starch and starch products for human consumption - Determination of ash content
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen