Over deze norm
Status |
Ingetrokken
|
Aantal pagina's |
0 |
Commissie |
Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen |
Gepubliceerd op |
01-10-1995 |
Taal |
Nederlands |
Deze norm beschrijft een methode voor de bepaling van het asgehalte van de volgende producten: a. tarwe, rogge, triticale, gerst, maïs, rijst, boekweit en de hieruit bereide meelproducten; b) tot vlokken verwerkte producten, zoals havermout, gortmout, roggemout, gemengde mout, tarwevlokken en geplette tarwe; c) macaroni en overeenkomstige producten zoals spaghetti, vermicelli en noedels. De norm is uitsluitend van toepassing op producten, genoemd onder 1, die bestemd zijn voor de menselijke consumptie. Wijzigingen ten opzichte van de 1e druk: De norm is niet langer van toepassing op zetmeel; de asbestcementplaat wordt niet meer gebruikt; precisiegegevens zijn toegevoegd.
Details
ICS-code |
67.060
|
Nederlandse titel |
Granen en graanprodukten - Boekweit en zetmeelprodukten voor menselijke consumptie - Bepaling van het asgehalte |
Engelse titel |
Cereals and cereal products - Buckwheat and starch products for human consumption - Determination of ash content |
Vervangt |
|