Norm

NEN 2837:1973 nl

Groente- en fruitprodukten - Bepaling van het gehalte aan in water opgeloste vaste stof volgens de pyknometermethode

16,10

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 4
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-09-1973
Taal Nederlands
Deze norm beschrijft een pyknometermethode voor het bepalen van het gehalte aan opgeloste vaste stof in producten verkregen uit groente en fruit. De norm is van toepassing bij het onderzoek van opgeloste producten verkregen uit groente of fruit. De methode is niet toepasbaar op producten die andere oplosmiddelen dan water en/of alcohol bevatten.

Details

ICS-code 67.080.01
Nederlandse titel Groente- en fruitprodukten - Bepaling van het gehalte aan in water opgeloste vaste stof volgens de pyknometermethode
Engelse titel Fruit and vegetable products - Determination of soluble solids (pycnometer-method)

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen