Norm

NEN 3728:1976 nl

Boter en botervet - Fysische en chemische methoden van onderzoek - Bepaling van de zuurtegraad (zuurgehalte, zuurgetal) van botervet

  • Deze norm is ingetrokken sinds 01-07-1997

16,34 19,77 Incl BTW

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 0
Commissie Melk en zuivelproducten
Gepubliceerd op 01-09-1976
Taal Nederlands
Deze norm beschrijft een methode voor de bepaling van de zuurtegraad (zuurtegehalte, zuurgetal) van botervet. De norm is van toepassing bij het onderzoek van de vetbestanddelen verkregen uit boter volgens NEN 3703 en van het botervet bemonsterd volgens NEN 3704.

Details

ICS-code 67.100.20
Nederlandse titel Boter en botervet - Fysische en chemische methoden van onderzoek - Bepaling van de zuurtegraad (zuurgehalte, zuurgetal) van botervet
Engelse titel Butter and butter-oil - Physical and chemical test methods - Determination of the titratable acidity (acid content, acid value) of fat from butter and of butter-oil

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen