Norm

NEN 3757:1979 nl

Kaas - Fysische en chemische methoden van onderzoek - Bepaling van het vetgehalte (referentiemethode)

  • Deze norm is ingetrokken sinds 01-07-2009

16,10

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 4
Commissie Melk en zuivelproducten
Gepubliceerd op 01-01-1979
Taal Nederlands
Deze norm beschrijft de referentiemethode voor de bepaling van het vetgehalte van kaas en smeltkaas, gebaseerd op de gravimetrische methode volgens Schmid-Bondzynski-Ratzlaff. De norm is niet van toepassing op weikaas;zie daarvoor NEN 3759.

Details

ICS-code 67.100.30
Nederlandse titel Kaas - Fysische en chemische methoden van onderzoek - Bepaling van het vetgehalte (referentiemethode)
Engelse titel Cheese - Physical and chemical test methods - Determination of the fat content (reference method)
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen