Norm

NEN 3771:1979 nl

Kaas - Fysische en chemische methoden van onderzoek - Vlamfotometrische bepaling van het natrium- en het kaliumgehalte

  • Deze norm is ingetrokken sinds 02-07-2009

16,10

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 4
Commissie Melk en zuivelproducten
Gepubliceerd op 01-12-1979
Taal Nederlands
Deze norm beschrijft een methode voor de bepaling van het natrium- en het kaliumgehalte van kaas en smeltkaas die niet meer dan 1 g natrium resp. 20 g kalium per kg bevat. De bepaling van het natrium- en kaliumgehalte wordt gewoonlijk slechts uitgevoerd in (smelt)kaas voor zoutarm of natriumarm dieet.

Details

ICS-code 67.100.30
Nederlandse titel Kaas - Fysische en chemische methoden van onderzoek - Vlamfotometrische bepaling van het natrium- en het kaliumgehalte
Engelse titel Cheese - Physical and chemical test methods - Determination of the sodium and the potassium content by flame photometry

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen