Norm

NEN 5373:1967 nl

Specerijen en kruiden - Bepaling van het vochtgehalte (Dean en Stark-toestel)

  • Deze norm is ingetrokken sinds 28-02-2011

16,10

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 2
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-08-1967
Taal Nederlands
Deze norm beschrijft een methode voor de bepaling van het vochtgehalte in specerijen en kruiden. De methode geeft onjuiste resultaten bij die producten waarbij, onder de omstandigheden van de proef, water wordt afgesplitst uit andere bestanddelen. Indien dit kan worden verwacht, is het in de desbetreffende norm voor het product vermeld.

Details

ICS-code 67.220.10
Nederlandse titel Specerijen en kruiden - Bepaling van het vochtgehalte (Dean en Stark-toestel)
Engelse titel Spices and condiments - Determination of moisture content. (Dean and Stark apparatus)

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen