Norm

NEN 5379:1971 nl

Specerijen en kruiden - Microbiologisch onderzoek

  • Deze norm is ingetrokken sinds 28-02-2011

24,20

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 6
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-12-1971
Taal Nederlands
Deze norm beschrijft methoden voor het microbiologisch onderzoek van specerijen en kruiden. Het onderzoek heeft ten doel een inzicht te verkrijgen in de microbiologische gesteldheid van de desbetreffende producten en deze gesteldheid te kunnen karakteriseren door: a. het aërobe kiemgetal b. het aantal kweekbare schimmels en gisten c. de aan- of afwezigheid van enterobacteriën d. de aan- of afwezigheid van Escherichia coli. Deze norm is van toepassing op specerijen en kruiden, zowel heel als gemalen.

Details

ICS-code 07.100.30
67.220.10
Nederlandse titel Specerijen en kruiden - Microbiologisch onderzoek
Engelse titel Spices and condiments - Microbiological examination

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen