Norm

NEN 5380:1976 nl

Specerijen en kruiden - Dunnelaagchromatografie en bepaling van gestabiliseerde Rf-waarden

  • Deze norm is ingetrokken sinds 28-02-2011

24,20

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 6
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-11-1976
Taal Nederlands
Deze norm beschrijft een methode voor het dunnelaagchromatografisch onderzoek en de bepaling van gestabiliseerde Rf-waarden, ter verkrijging van vergelijkbare resultaten van verschillende laboratoria. De norm is van toepassing bij het onderzoek van specerijen en kruiden en hieruit verkregen producten.

Details

ICS-code 67.220.10
Nederlandse titel Specerijen en kruiden - Dunnelaagchromatografie en bepaling van gestabiliseerde Rf-waarden
Engelse titel Spices and condiments - Thin layer chromatography and determination of stabilized Rf-values

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen