Norm

NEN 6317:1981 nl

Onderzoekingsmethoden voor plantaardige en dierlijke oliën en vetten - Bepaling van de dilatatie van vetten

  • Deze norm is ingetrokken sinds 11-02-2004

24,20

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 8
Commissie Plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Gepubliceerd op 01-01-1981
Taal Nederlands
Deze norm beschrijft de methode om de dilatatie van een vet bij een bepaalde temperatuur te bepalen; deze is een maat voor de hoeveelheid kristalmateriaal in het vet bij die temperatuur. De norm is van toepassing op alle plantaardige en dierlijke vetten die een smeltpunt hoger dan 0 ° C hebben. Afzonderlijke methoden worden gegeven voor het stabiliseren van cacaoboter en cacaoboterachtige vetten.

Details

ICS-code 67.200.10
Nederlandse titel Onderzoekingsmethoden voor plantaardige en dierlijke oliën en vetten - Bepaling van de dilatatie van vetten
Engelse titel Test methods for vegetable and animal oils and fats - Determination of dilatation of fats

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen