Norm

NEN 6333:1976 nl

Ondezoekingsmethoden voor plantaardige en dierlijke oliën en vetten - Bepaling van het gehalte aan vluchtige vetzuren

  • Deze norm is ingetrokken sinds 11-02-2004

24,20

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 8
Commissie Plantaardige en dierlijke oliën en vetten
Gepubliceerd op 01-08-1976
Taal Nederlands
Deze norm beschrijft empirische methoden voor de bepaling van met stoom vluchtige vetzuren in plantaardige en dierlijke oliën en vetten, waarbij de volgende grootheden worden bepaald: a. het Reichert-Meissl-Wollnygetal b. het Polenskegetal c. het Kirschnergetal d. het Nieuw-Kirschnergetal e. het Semi-Micro-Boterzuurgetal. De norm is van toepassing bij het onderzoek van plantaardige en dierlijke oliën en vetten die in water oplosbare en onoplosbare en met stoom vluchtige vetzuren bevatten.

Details

ICS-code 67.200.10
Nederlandse titel Ondezoekingsmethoden voor plantaardige en dierlijke oliën en vetten - Bepaling van het gehalte aan vluchtige vetzuren
Engelse titel Test methods for vegetable and animal oils and fats - Determination of volatile fatty acid content

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen