Norm

NEN 6393:1995 nl

Vruchtenlimonades - Enzymatische bepaling van het L-appelzuurgehalte (L-malaat) - NADH spectrofotometrische methode

16,10

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 3
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-11-1995
Taal Nederlands
L-appelzuur wordt in alkalisch milieu door nicotinezuuramide-adenine-dinucleotide (NAD) in aanwezigheid van L-malaatdehydrogenase (L-MDH) tot oxaalacetaat geoxideerd. De hierbij gevormde hoeveelheid gereduceerd NAD (NADH) is equivalent aan de hoeveelheid L-appelzuur en wordt spectrofotometrisch bepaald.

Details

ICS-code 67.080.10
67.160.20
Nederlandse titel Vruchtenlimonades - Enzymatische bepaling van het L-appelzuurgehalte (L-malaat) - NADH spectrofotometrische methode
Engelse titel Fruit lemonades - Enzymatic determination of the L-malic acid content (L-malate) - NADH spectrophotometric method

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen