Norm

NEN 6396:1993 nl

Vruchtenlimonades - Bepaling van het totale D-isocitroenzuurgehalte - Enzymatische methode

16,10

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 4
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-08-1993
Taal Nederlands
Deze norm beschrijft een enzymatische methode voor de bepaling van het totale gehalte aan D-isocitroenzuur van vruchtenlimonades. De resultaten die worden verkregen met deze methode leveren belangrijke gegevens op over de kwaliteit van vruchtenlimonades en in het bijzonder over de toegepaste vruchtensappen.

Details

ICS-code 67.080.10
67.160.20
Nederlandse titel Vruchtenlimonades - Bepaling van het totale D-isocitroenzuurgehalte - Enzymatische methode
Engelse titel Fruit lemonades - Determination of total D-iso-citric acid content - Enzymatic method
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen