Norm

NEN 6854:1991 nl

Melk - Bepaling van de titreerbare zuurtegraad van het vet

24,20

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 6
Commissie Melk en zuivelproducten
Gepubliceerd op 01-08-1991
Taal Nederlands
Deze norm beschrijft een methode voor de bepaling van de titreerbare zuurtegraad van het vet van melk. De methode is speciaal geschikt voor rauwe melk, maar kan ook worden toegepast op verhitte melk. De afscheiding van het vet uit verhitte melk is soms echter onvoldoende. De norm maakt deel uit van een reeks normen voor de monsterneming, de voorbehandeling en het chemisch, fysisch en microbiologisch onderzoek van melk en melkproducten.

Details

ICS-code 67.100.10
Nederlandse titel Melk - Bepaling van de titreerbare zuurtegraad van het vet
Engelse titel Milk - Determination of titratable acidity of the fat

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen