Norm

NEN 6877:2019 Ontw. nl

Melk en melkproducten - Aantonen van sporen van boterzuurbacteriën en bepaling van het gehalte aan sporen van boterzuurbacteriën volgens de MPN-techniek

24,00 29,04 Incl BTW

Over deze norm

Status Ontwerp
Aantal pagina's 11
Commissie Melk en zuivelproducten
Gepubliceerd op 01-08-2019
Taal Nederlands
NEN 6877 beschrijft een methode voor het aantonen van sporen van boterzuurbacteriën in melk en melkproducten.

Details

ICS-code 07.100.30
67.100.01
Nederlandse titel Melk en melkproducten - Aantonen van sporen van boterzuurbacteriën en bepaling van het gehalte aan sporen van boterzuurbacteriën volgens de MPN-techniek
Engelse titel Milk and milk products - Detection of spores of butyric acid bacteria and enumeration of spores of butyric acid bacteria by MPN technique
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen