Norm

NEN 962:1997 nl

Melk - Bepaling van het vetgehalte volgens de butyrometrische methode van Gerber

31,80

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 15
Commissie Melk en zuivelproducten
Gepubliceerd op 01-12-1997
Taal Nederlands
Beschrijft de butyrometrische methode volgens Gerber voor het op snelle wijze bepalen van het vetgehalte van melk. Is van toepassing op rauwe melk met een vetgehalte van ten hoogste 7 % en op gehomogeniseerde melk en uit melkpoeder bereide melk met een vetgehalte van (1,5 ± 0,2) % respectievelijk (3.5 ± 0,2) %. De in deze norm beschreven methode is ook van toepassing op wei.

Details

ICS-code 67.100.10
Nederlandse titel Melk - Bepaling van het vetgehalte volgens de butyrometrische methode van Gerber
Engelse titel Milk - Determination of the fat content by the Gerber method
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen