Norm

NEN-EN 1139:1994 en

Vruchte- en groentesappen - Enzymatische bepaling van het D-isocitroenzuurgehalte - NADPH-spectrofotometrische methode

49,30

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 11
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-12-1994
Taal Engels
This standard specifies an enzymatic method for the determination of the total content of D-isocitric acid, present either in the form of the free acid or its salts including esters and lactones in fruit and vegetable juices and related products.

Details

ICS-code 67.080.10
67.080.20
67.160.20
Nederlandse titel Vruchte- en groentesappen - Enzymatische bepaling van het D-isocitroenzuurgehalte - NADPH-spectrofotometrische methode
Engelse titel Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of D-isocitric acid content - NADPH spectrophotometric method
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen