Norm

NEN-EN 12355:1996 Ontw. en

Machines voor voedselbereiding - Ontzwoerd-, ontvel- en ontvliesmachines - Veiligheids- en hygiëne-eisen

  • Deze norm is ingetrokken sinds 19-03-2003

29,20

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 35
Commissie Machines voor de voedselindustrie
Gepubliceerd op 01-05-1996
Taal Engels
Applies to the design and manufacturing of derinding, skinning and membrane removal machines. The machines described in this standard are used for derinding, skinning and membrane removal of meat, game and fish by cutting at a blade. Derinding, skinning and membrane removal machines for household purposes are not covered by this standard.

Details

ICS-code 67.260
Nederlandse titel Machines voor voedselbereiding - Ontzwoerd-, ontvel- en ontvliesmachines - Veiligheids- en hygiëne-eisen
Engelse titel Food processing machinery - Derinding-, skinning-, and membrane removal machines - Safety and hygiene requirements
Vervangen door
Normatieve verwijzingen
  • 98/79/EG, In vitro diagnostica

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen