Norm

NEN-EN 12505:2000 en

Machines voor voedselbereiding - Centrifuges voor de verwerking van eetbare oliën en vetten - Veiligheids- en hygiëne-eisen

  • Deze norm is ingetrokken sinds 29-10-2009

61,30

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 36
Commissie Machines voor de voedselindustrie
Gepubliceerd op 01-09-2000
Taal Engels
Covers all significant hazards as identified by risk assessment (see EN 1050), which are listed in clause 4 of this standard, relevant to centrifuges for processing edible oils and fats, when they are used as intended and under the conditions foreseen by the manufacturer.

Details

ICS-code 67.260
Nederlandse titel Machines voor voedselbereiding - Centrifuges voor de verwerking van eetbare oliën en vetten - Veiligheids- en hygiëne-eisen
Engelse titel Food processing machinery - Centrifugal machines for processing edible oils and fats - Safety and hygiene requirements
Vervangt
Vervangen door
Normatieve verwijzingen
  • 73/23/EEG, Laagspanningsrichtlijn

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen