Norm

NEN-EN 12822:2014 en

Voedingsmiddelen - Bepaling van het gehalte aan vitamine E met hogedruk-vloeistofchromatografie - Bepaling van het gehalte α-, ß-, y- en δ-tocopherol

49,30

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 20
Commissie Vitamines en carotenoïden
Gepubliceerd op 01-06-2014
Taal Engels
NEN-EN 12822 specifies a method for the determination of vitamin E in foods by high performance liquid chromatography (HPLC). The determination of vitamin E content is carried out by measurement of α-, β-, ?- and δ-tocopherol. This method has been validated in two interlaboratory studies. The first study was for the analysis of α-tocopherol in margarine and milk powder ranging from 9,89 mg/100 g to 24,09 mg/100 g. The second study was for the analysis of α-, β-,?- and δ-tocopherol in milk powder and of α-, and β- tocopherol in oat powder ranging from 0,057 mg/100 g (β-tocopherol) to 10,2 mg/100 g (α-tocopherol).

Details

ICS-code 67.040
67.050
Nederlandse titel Voedingsmiddelen - Bepaling van het gehalte aan vitamine E met hogedruk-vloeistofchromatografie - Bepaling van het gehalte α-, ß-, y- en δ-tocopherol
Engelse titel Foodstuffs - Determination of vitamin E by high performance liquid chromatography - Measurement of α-, ß-, y- and δ- tocopherol
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen