Norm

NEN-EN 13130-2:2004 en

Materialen en artikelen in contact met voedingsmiddelen - Kunststofbestanddelen die aan limietwaarde worden onderworpen - Deel 2: Bepaling van tereftaal zuur in namaak levensmiddelen

49,30

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 15
Commissie Gebruiksartikelen in contact met levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-06-2004
Taal Engels
This Part of this European Standard specifies methods for the determination of the monomer terephthalic acid in food simulants; distilled water, 3 % w/v acetic acid aqueous solution, 15 % v/v ethanol aqueous solution and olive oil and other fatty food simulants, simulants D, e.g. a mixture of synthetic triglycerides or sunflower oil or corn oil. The methods are capable of determining terephthalic acid in the food simulants at the level of the specific migration limit of 7,5 mg of terephthalic acid per kilogram of food simulants.

Details

ICS-code 67.250
Nederlandse titel Materialen en artikelen in contact met voedingsmiddelen - Kunststofbestanddelen die aan limietwaarde worden onderworpen - Deel 2: Bepaling van tereftaal zuur in namaak levensmiddelen
Engelse titel Materials and articles in contact with foodstuffs - Plastics substances subject to limitation - Part 2: Determination of terephthalic acid in food simulants
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen