Norm

NEN-EN 13191-1:2000 en

Vetarme voedingsmiddelen - Bepaling van bromideresiduen - Deel 1: Bepaling van het totale bromidegehalte als anorganische bromide

34,50

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 8
Commissie Voedingsmiddelenanalyse - Horizontale methoden
Gepubliceerd op 01-06-2000
Taal Engels
Bevat gaschromatografische methode voor hety bepalen van het totale bromidegehalte. De methode is toepasbaar op bieten, peen, witlof, andijvie, graanproducten, gedroogd fruit, gedroogde groente, gedroogde paddestoelen, sla, aardappelen, spinazie, aardbeien en tomaten.

Details

ICS-code 67.050
Nederlandse titel Vetarme voedingsmiddelen - Bepaling van bromideresiduen - Deel 1: Bepaling van het totale bromidegehalte als anorganische bromide
Engelse titel Non-fatty food - Determination of bromide residues - Part 1: Determination of total bromide as inorganic bromide
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen