Norm

NEN-EN 13390:2002 en

Machines voor voedselbereiding - Machines voor de bereiding van taarten en vlaaien - Veiligheids- en hygiëne-eisen

  • Deze norm is ingetrokken sinds 15-02-2010

74,30

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 50
Commissie Machines voor de voedselindustrie
Gepubliceerd op 01-02-2002
Taal Engels
Specifies safety and hygienic design requirements for the manufacturing of machines used for the production of pies, tarts, pasties, en croute products and other similar items where the pastry cases are formed by the closing under pressure of one or more forming heads.

Details

ICS-code 67.260
Nederlandse titel Machines voor voedselbereiding - Machines voor de bereiding van taarten en vlaaien - Veiligheids- en hygiëne-eisen
Engelse titel Food processing machinery - Pie and tart machines - Safety and hygiene requirements
Vervangt
Vervangen door
Normatieve verwijzingen
  • 98/37/EG, Machines

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen