Norm

NEN-EN 13390:2002 nl

Machines voor voedselbereiding - Machines voor de bereiding van taarten en vlaaien - Veiligheids- en hygiëne-eisen

  • Deze norm is ingetrokken sinds 15-02-2010

92,90

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 49
Commissie Machines voor de voedselindustrie
Gepubliceerd op 01-02-2002
Taal Nederlands
Deze norm specificeert ontwerpeisen voor veiligheid en hygiëne voor de vervaardiging van machines die worden gebruikt voor de productie van taarten en vlaaien, pastijen, en croute-producten en vergelijkbare producten waarbij het deegomhulsel wordt gevormd door het onder druk sluiten van een of meer vormstansen.

Details

ICS-code 67.260
Nederlandse titel Machines voor voedselbereiding - Machines voor de bereiding van taarten en vlaaien - Veiligheids- en hygiëne-eisen
Engelse titel Food processing machinery - Pie and tart machines - Safety and hygiene requirements
Vervangt
Vervangen door
Normatieve verwijzingen
  • 98/37/EG, Machines

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen