Norm

NEN-EN 13690:1999 Ontw. en

Vruchten- en groentesappen - Bepaling van het ethanolgehalte in vruchtensappen - Methode met gebruik van gaschromatografie

23,50

Over deze norm

Status Ontwerp
Aantal pagina's 11
Commissie Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Gepubliceerd op 01-08-1999
Taal Engels
Specifies a method for the determination of ethanol in fruit juices and fruit juice concentrates. It is also applicable to vegetable juices, a wide range of sugar composite goods and other foodstuffs containing ethanol up to a concentration of ethanol of 20ml/kg but not more than 100 ml/kg provided that an appropriate dilution is made to the sample distillate.

Details

ICS-code 67.160.20
Nederlandse titel Vruchten- en groentesappen - Bepaling van het ethanolgehalte in vruchtensappen - Methode met gebruik van gaschromatografie
Engelse titel Fruit and vegetable juices - Determination of the ethanol content of fruit juices - Method using gas chromatogrphy

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen