Norm

NEN-EN 13697:2015 en

Chemische desinfectantia en antiseptica - Kwantitatieve niet-poreuze oppervlaktetest voor het bepalen van de werking op bacteriën en/of schimmels van chemische desinfectantia gebruikt in voedingsmiddelen-, industriële, huishoudelijke en institutionele sectoren - Testmethode en eisen, zonder mechanische inwerking (fase 2/ stap 2)

61,30

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 29
Commissie Desinfectantia en antiseptica
Gepubliceerd op 01-04-2015
Taal Engels
NEN-EN 13697 specifies a test method (phase 2/step 2) and the minimum requirements for bactericidal and/or fungicidal or yeasticidal activity of chemical disinfectants that form a homogeneous physically stable preparation in hard water or - in the case of ready-to-use products - with water in food, industrial, domestic and institutional areas, excluding areas and situations where disinfection is medically indicated and excluding products used on living tissues. The scope of this European Standard applies at least to the following: a) Processing, distribution and retailing of: 1) Food of animal origin: i) milk and milk products; ii) meat and meat products; iii) fish, seafood and products; iv) eggs and egg products; v) animal feeds; vi) etc.

Details

ICS-code 11.080.20
71.100.35
Nederlandse titel Chemische desinfectantia en antiseptica - Kwantitatieve niet-poreuze oppervlaktetest voor het bepalen van de werking op bacteriën en/of schimmels van chemische desinfectantia gebruikt in voedingsmiddelen-, industriële, huishoudelijke en institutionele sectoren - Testmethode en eisen, zonder mechanische inwerking (fase 2/ stap 2)
Engelse titel Chemical disinfectants and antiseptics - Quantitative non-porous surface test for the evaluation of bactericidal and/or fungicidal activity of chemical disinfectants used in food, industrial, domestic and institutional areas - Test method and requirements without mechanical action (phase 2, step 2)
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen