Norm

NEN-EN 13806:2002 en

Voedingsmiddelen - Bepaling van sporenelementen - Bepaling van het gehalte aan kwik met behulp van atomaire-absorptiespectrometrie met koude damp (CVAAS) na ontleding onder druk

49,30

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 11
Commissie Voedingsmiddelenanalyse - Horizontale methoden
Gepubliceerd op 01-10-2002
Taal Engels
Beschrijft een methode voor de bepaling van kwik in voedingsmiddelen met koude-damp AAS (CVAAS) na ontleding onder druk. De methode bevat uitgebreide precisiegegevens voor runderlever, zoutwater vis, kreeft, forel, appelpoeder en meel.

Details

ICS-code 67.050
Nederlandse titel Voedingsmiddelen - Bepaling van sporenelementen - Bepaling van het gehalte aan kwik met behulp van atomaire-absorptiespectrometrie met koude damp (CVAAS) na ontleding onder druk
Engelse titel Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of mercury by cold-vapour atomic absorption spectrometry (CVAAS) after pressure digestion
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen