Norm

NEN-EN 13870:2000 Ontw. en

Machines voor voedselbereiding - Vleessnijmachines - Veiligheids- en hygiëne-eisen

  • Deze norm is ingetrokken sinds 14-03-2005

35,70

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 38
Commissie Machines voor de voedselindustrie
Gepubliceerd op 01-04-2000
Taal Engels
Specifies requirements for design and manufacture of chop cutting machines. The machines covered are used for continuous portioning of fresh, smoked or frozen meat with and without bones or of similar products by separation by means of a rotating sickle blade. Only applies to machines which are manufactured after the date of issue of this standard.

Details

ICS-code 67.260
Nederlandse titel Machines voor voedselbereiding - Vleessnijmachines - Veiligheids- en hygiëne-eisen
Engelse titel Food processing machinery - Chop cutting machines - Safety and hygiene requirements
Vervangen door
Normatieve verwijzingen
  • 98/37/EG, Machines

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen