Norm

NEN-EN 14123:2001 Ontw. en

Voedingsmiddelen - Bepaling van aflatoxine B1 en de som van aflatoxine B1, B2, G1 en G2 in pindaboter, pistache pasta, vijgenpasta, en paprikapoeder - Hogedrukvloeistofchromatografische methode met naloopkolomderivatie en immunoaffiniteitskolomreiniging

  • Deze norm is ingetrokken sinds 01-07-2003

23,50

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 23
Commissie Voedingsmiddelenanalyse - Horizontale methoden
Gepubliceerd op 01-04-2001
Taal Engels
Is applicable to the determination of aflatoxins B1, B2, G1 en G2 in fig paste, pistachios, peanut butter and paprika powder. The limit of quantification is 0,2 ng/g for each aflatoxin or better (value derived from in-house and collaborative study), depending on the equipment used.

Details

ICS-code 67.050
Nederlandse titel Voedingsmiddelen - Bepaling van aflatoxine B1 en de som van aflatoxine B1, B2, G1 en G2 in pindaboter, pistache pasta, vijgenpasta, en paprikapoeder - Hogedrukvloeistofchromatografische methode met naloopkolomderivatie en immunoaffiniteitskolomreiniging
Engelse titel Foodstuffs - Determination of aflatoxin B1 and the sum of aflatoxin B1, B2, G1 and G2 in peanut butter, pistachio paste, fig paste, and paprika powder - High performance liquid chromatographic method with postcolumn derivatization and immunoaffinity column clean-up
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen