Norm

NEN-EN 14123:2003 en

Voedingsmiddelen - Bepaling van aflatoxine B1 en de som van aflatoxine B1, B2, G1 en G2 in pinda's, pistache, vijgenpasta, en paprikapoeder - Hogedrukvloeistofchromatografische methode met naloopkolom derivatie en immunoaffiniteitskolomreiniging

  • Deze norm is ingetrokken sinds 15-01-2008

61,30

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 24
Commissie Voedingsmiddelenanalyse - Horizontale methoden
Gepubliceerd op 01-07-2003
Taal Engels
This draft European Standard is applicable to the determination of aflatoxins B1, B2, G1 and G2 in figs, pistachios, peanuts and paprika powder. The limit of quantification of the method is 0,8 ng/g for each aflatoxin or better (value derived from in-house and collaborative study), depending on the equipment used.

Details

ICS-code 67.050
Nederlandse titel Voedingsmiddelen - Bepaling van aflatoxine B1 en de som van aflatoxine B1, B2, G1 en G2 in pinda's, pistache, vijgenpasta, en paprikapoeder - Hogedrukvloeistofchromatografische methode met naloopkolom derivatie en immunoaffiniteitskolomreiniging
Engelse titel Foodstuffs - Determination of aflatoxin B1 and the sum of aflatoxin B1, B2, G1 and G2 in peanuts, pistachios figs and paprika powder - High performance liquid chromatographic method with postcolumn derivatization and immunoaffinity column clean-up
Vervangt
Vervangen door

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen