Norm

NEN-EN 14177:2004 en

Voedingsmiddelen - Bepaling van het patulinegehalte in helder en troebel appelsap en appelmoes - HPLC methode met zuivering door vloeistof/vloeistofverdeling

49,30

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 15
Commissie Voedingsmiddelenanalyse - Horizontale methoden
Gepubliceerd op 01-01-2004
Taal Engels
This European Standard specifies a method for the determination of patulin in apple juices and apple puree using high performance liquid chromatography (HPLC). The method has been validated for the determination of patulin via the analysis of naturally contaminated and spiked samples in clear apple juice at levels ranging from 26 mg/l up to 128 mg/l, in cloudy apple juice at levels ranging from 26 mg/l up to 106 mg/l and in apple puree at levels ranging from 23 mg/kg up to 121 mg/kg.

Details

ICS-code 67.050
67.080.10
67.160.20
Nederlandse titel Voedingsmiddelen - Bepaling van het patulinegehalte in helder en troebel appelsap en appelmoes - HPLC methode met zuivering door vloeistof/vloeistofverdeling
Engelse titel Foodstuffs - Determination of patulin in clear and cloudy apple juice and puree - HPLC method with liquid/liquid partition clean-up
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen