Norm

NEN-EN 14185-2:2006 en

Vetarme voedingsmiddelen - Bepaling van N-methyl-carbamaat residuen - Deel 2: HPLC-methode met reiniging door een diatomee├źnaardekolom

49,30

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 17
Commissie Voedingsmiddelenanalyse - Horizontale methoden
Gepubliceerd op 01-06-2006
Taal Engels
This European Standard specifies a high performance liquid chromatographic (HPLC) method for the determination of residues of N-methylcarbamate pesticides in fruits and vegetables and is based on the method of Krause [1]. The method has been validated by collaborative study for aldicarb, carbofuran, furathiocarb, methomyl, oxamyl, propoxur and thiodicarb parent compounds and for the metabolites aldicarb sulfoxide, aldicarb sulfone (aldoxycarb) and 3-hydroxy-carbofuran in tomatoes and oranges at levels between 0,04 mg/kg and 0,25 mg/kg.

Details

ICS-code 67.050
Nederlandse titel Vetarme voedingsmiddelen - Bepaling van N-methyl-carbamaat residuen - Deel 2: HPLC-methode met reiniging door een diatomee├źnaardekolom
Engelse titel Non fatty foods - Determination of N-methylcarbamate residues - Part 2: HPLC-method with clean-up on a diatomaceous earth column
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen