Norm

NEN-EN 14332:2004 en

Voedingsmiddelen - Bepaling van sporenelementen - Bepaling van arseen in eetbare zeevis en schaal- en schelpdieren door atomaire-absorptiespectrometrie met grafietoven (GFAAS) na microgolfdestructie

49,30

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 11
Commissie Voedingsmiddelenanalyse - Horizontale methoden
Gepubliceerd op 01-07-2004
Taal Engels
This document specifies a method for the determination of arsenic in seafood by graphite furnace atomic absorption spectrometry (GFAAS) after microwave digestion [1], [2]. The collaborative study has included food having an arsenic content e 2 mg/kg dry matter. Specific foodstuffs for which European Standards exist are excluded from the scope of this horizontal document. It is the task of the analyst to review if vertical documents exist.

Details

ICS-code 67.050
67.120.30
Nederlandse titel Voedingsmiddelen - Bepaling van sporenelementen - Bepaling van arseen in eetbare zeevis en schaal- en schelpdieren door atomaire-absorptiespectrometrie met grafietoven (GFAAS) na microgolfdestructie
Engelse titel Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of arsenic in seafood by graphite furnace atomic absorption spectrometry (GFAAS) after microwave digestion
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen