Norm

NEN-EN 15467:2006 Ontw. en

Machines voor voedselbereiding - Schoonmaak- en fileermachines van vis - Veiligheids- en hygiëne-eisen

  • Deze norm is ingetrokken sinds 21-12-2012

29,20

Over deze norm

Status Ingetrokken
Aantal pagina's 31
Commissie Machines voor de voedselindustrie
Gepubliceerd op 01-03-2006
Taal Engels
This European Standard specifies the safety and hygiene requirements for the design and construction of Fish Heading and Fish Filleting Machines. The standard applies to machinery and equipment for the heading and filleting of fish in the fish processing industries and aboard fishing vessels. The standard covers different types of fish to be defined. The standard covers all significant hazards for such machines.

Details

ICS-code 67.260
Nederlandse titel Machines voor voedselbereiding - Schoonmaak- en fileermachines van vis - Veiligheids- en hygiëne-eisen
Engelse titel Food processing machinery - Fish heading and filleting machines - Safety and hygiene requirements
Vervangen door
Normatieve verwijzingen
  • 98/37/EG, Machines

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen