Norm

NEN-EN 15829:2010 en

Voedingsmiddelen - Bepaling van ochratoxine A in krenten, bessen, rozijnen, sultanarozijnen, gemengd gedroogd fruit en gedroogde vijgen - HPLC methode met immunoaffiniteitszuivering en fluorimetrische detectie

49,30

Over deze norm

Status Definitief
Aantal pagina's 15
Gepubliceerd op 01-02-2010
Taal Engels
This European Standard specifies a method for the determination of ochratoxin A in currants, raisins, sultanas, mixed dried fruit and dried figs by high performance liquid chromatography (HPLC) with immunoaffinity cleanup and fluorescence detection. This method has been validated in an interlaboratory study via the analysis of both naturally contaminated and spiked samples ranging from 1,1 μg/kg to 11 μg/kg. For further information on the validation, see Clause 9 and Annex B.

Details

ICS-code 67.050
67.080.10
Nederlandse titel Voedingsmiddelen - Bepaling van ochratoxine A in krenten, bessen, rozijnen, sultanarozijnen, gemengd gedroogd fruit en gedroogde vijgen - HPLC methode met immunoaffiniteitszuivering en fluorimetrische detectie
Engelse titel Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in currants, raisins, sultanas, mixed dried fruit and dried figs - HPLC method with immunoaffinity column cleanup and fluorescence detection
Vervangt

Winkelwagen

Subtotaal:

Ga naar winkelwagen